Friday 31 July 2015

ROZEKVARC – KAMEN LJUBAVI

ROZEKVARC – KAMEN LJUBAVI

Rozekvarc, kamen o kome se dosta govori i koji je, ujedno, i jedan od najtraženijih. Sada ćemo objasniti i zašto je to tako.
To je kamen bezusloven ljubavi i beskrajnog mira. Pripada srčanoj čakri i pročišćava i otvara srce na svim nivoima, donosi duboko unutarnje isceljenje i ljubav prema sebi. Rozekvarc je umirujući kamen i odličan je za upotrebu u krizi ili traumi.
Koristite ovaj kamen ako želite da privučete ljubav u svoj život. Stavite ga u ugao ljubavi u kući ili ga jednostavno držite pored svog kreveta i ljubav će uskoro ušetati u vaš život. To može biti neko novo poznanstvo i veza, a možda će vam pomoći i da zavolite sebe i steknete više samopouzdanja.
Ukoliko ste već u vezi, poboljšaće komunikaciju i vezu sa voljenom osobom i podstaći poverenje između vas.
Rozekvarc podstiče empatiju i osećajnost i pomaže da prihvatite neophodne promene. On je odličan kamen za krizu srednjih godina. Pomoći će vam da prebrodite probleme i da izađete iz njih sa što manje štete ili da prihvatite situacije koje se ne mogu promeniti i izađete iz loših veza što bezbolnije.
Ovaj kamen je najbolji iscelitelj emocija. Otpušta bes i ljutnju, smiruje unutrašnji bol i leči gubitak. Otvara vaše srce za nove ljubavi ili leči vašu tugu ako ste iskusili ljubav i izgubili je. Rozekvarc vas uči i kako da volite sebe, što je veoma značajno ako sebe smatrate osobom koju je nemoguće voleti. Ne možete prihvatiti ljubav od drugih ako ne volite sebe. On podstiče samoopraštanje i samoprihvatanje.
Na fizičkom nivou, rozekvarc jača srce i krvne sudove i uklanja nečistoće iz telesnih tečnosti. Na timusu, rozekvarc pomaže kod problema sa plućima i grudima. Leći bubrege i nadbubrežne žlezde i ublažava vrtoglavicu. Za ovaj kamen se, takođe, kaže da povećava plodnost. Koristan je i kod Alchajmerove i Parkinsonove bolesti, kao i kod senilne demencije.
Ukoliko nosite ogrlicu onda se trudite da vam je rozekvarc iznad srca. Ako ga koristite za lečenje čakri onda ga stavite na srce ili timus. Možete kamenčič staviti i u ugao ljubavi u kući.

0 comments:

Post a Comment