Tuesday 20 October 2015

JOŠ O GORSKOM KRISTALU



Gorski kristal je najlepše oruđen za rad koje je priroda mogla stvoriti. On predstavlja u isto vreme i prijemnik i odašiljač i provodnik. Kada se dobro radi sa njim može se postići skoro sve. Njega je moguće programirati za razliku od drugih kristala. Za programiranje, kao i za meditaciju, preporučuje se rad sa neobrađenim kvarcom. Ali, pre nego što počnete sa programiranjem potrebno je da ''pripitomite'' gorski kristal, tj. da ga pustite da se navikne na vašu auru pre nego što počnete bilo šta raditi sa njim.

Postupak programiranja:

Gorski kristal možete programirati za sebe ili za nekog drugog ali je važno da znate da se svaki gorski kristal programira samo jednom i to za jednu osobu, pa je stoga preporučljivo imati više kristala za različite namene.
Gorski kristal laser se koristi najviše u terapiji kristalima
Prilikom programiranja u gorski kristal unosite vaše želje i stremljenja pa je zato vrlo važno da budete što precizniji. Dobro razmislite pre programiranja šta želite i budite precizni u formulisanju programa. Na primer, ako ga programirate za lečenje ili zaštitu od bolesti morate precizno navesti ime bolesti i ime osobe kojoj je kristal namenjen, ili ako ga programirate za zdravlje i sreću navedite ime osobe i šta želite za tu osobu, npr. harmonija, sreća u porodici, životu, zdravlje te osobe ili uspeh u poslu, ili da ta osoba sretne srodnu dušu ako nema sreće u ljubavi, itd.
 Pre programiranja vašeg kristala potrebno ga je očistiti tako što ćete ga staviti da stoji u činiji sa morskom solju oko 48 sati. So stvara zonu negativnih jona koja će poništiti sve ono štetno što je gorski kristal godinama ili vekovima upijao iz okoline oko sebe. Zatim se ispere vodom sa vrhom okrenutim na dole i u isto vreme vizualizujete da postane potpuno čist. Posle toga odaberite prostoriju u kojoj ćete obaviti programiranje. Ta prostorija mora biti čista od geopatogenog zračenja (kompjuteri, telefoni, televizori i drugi kućni aparati), najbolje je da to bude vaša spavaća soba ukoliko u njoj nemate tehničke uređaje, a ako ih imate uklonite ih tokom programiranja, ako je to moguće. Zapalite tamjan ili mirišljave štapiće i potrudite se da vas niko ne uznemirava tokom programiranja.

Za programiranje krisala najbolje je uzeti manje komade
neobrađenog gorskog kristala kako biste
 mogli da ih stalno imate uz sebe
Držite kristal u levoj ruci, zatim ga stavite na treće oko, udahnite duboko i prilikom izdisaja zamislite vašu želju kako ulazi u kristal ili možete zamisliti kako ispisujete svoju želju na listu papira koristeći vrh gorskog kristala. Ponovite ovaj postupak 10-ak puta.
Obelisk od gorskog kristala
Zatim zamislite crvenu svetlost kako polazi iz zemlje i prolazi kroz korensku čakru duž kičmenog stuba penjući se nagore. Time se fiksira program. Ponovite ovo 10-ak puta i time je završeno programiranje kristala. Kada ne koristite kristal držite ga u platnenoj vrećici crne ili ljubičaste boje.

Još korišćenja gorskog kristala:

Gorski kristal se koristi za bolove u kičmi, rešava probleme sa pršljenovima ako se koristi sa ćilibarom, a probleme creva, želuca i varenja kada se stavlja na solarni pleksus.
Na trećem oku smiruje nervni sistem i slabost očiju. Masaža sa gorskim kristalom u predelu slepoočnica otklanja glavobolje.
Piramida od gorskog kristala se koristi
 za čišćenje prostora od geopatogneog
ili elektromagnetnog zračenja
Savet je da se gorski kristal ne pozajmljuje drugima niti da ga bilo ko drugi dodiruje nakon što je programiran samo za vas.
Ovaj kristal je omiljeno sredstvo terapeuta i svih koji se bave meditacijom jer omogućava bolju samoanalizu i izbacivanje crnih misli koje sami stvaramo u svojoj glavi.

Eliksir od gorskog kristala se koristi da se brzo i efikasno povrati snaga organizmu. 

0 comments:

Post a Comment